Julepynt

Man siger ofte, at julen er hjerternes fest.

Og hos Lundely Glas, er de klassiske julehjerter i rødt og hvidt glas, det mest populære julepynt år efter år. Om det er til en gave eller til julehygge i eget hjem, går man aldrig helt galt i byen med et julehjerte.

Viser 1–16 af 18 resultater

Foruden julehjerterne er der et stort og varieret udvalg af smukt julepynt i glas. Der er sjove rensdyr med bjælder under hagen, smukke hjerteskåle til juleguf, søde nisser, stjerner, kræmmerhus og meget andet julepynt lavet af det flotte Bullseye glas. Kig gerne ind i butikken på Svendborgvej 329, 5600 Faaborg. I butikken er udvalget meget større.

Smukt julepynt glæder år efter år

Julen bygger på traditioner og hygge. En af højdepunkterne for mange er, når kasserne med julepynten findes frem. Det er altid en glæde af finde de søde nisser, sjove rensdyr og alle de andre skattede figurer og pynt frem.

Det smukke julepynt af glas holder sig år efter år. Farverne har altid den samme glans. Formerne ændrer sig ikke, og figurerne er lige så blanke, som da de blev lavet. Når bare tingene bliver pakket godt ned og passet på, holder de sig helt uændret, så man kan glæde sig over dem år efter år.

Stort udvalg af julepynt til ophængning

Udvalget af julepynt i glas spænder bredt. Der er mange smukke ting til ophæng.  Julehjerter i rødt og hvidt glas, med sløjfe så de er helt klar til ophængning. Julehjerterne laves i 3 forskellige størrelser. Kræmmerhuse med hank af kobbertråd. Kræmmerhusene findes i forskellige versioner f.eks. med striber i forskellige farver, eller med hjerter, træer eller rensdyr af kobber smeltet ind i glasset. Stjerner til ophæng i vinduerne, laves super enkle og smukke i helt klart glas, og i en lidt frækkere version med farvede prikker. De smukke engle i enten hvidt eller farvet glas, hører ikke kun julen til, og kan sagtens hænge fremme hele året.

Søde julefigurer i glas

De sjove rensdyr med røde næser og bjælder under hagen er blevet en klassiker her hos Lundely Glas. Den har været i sortimentet i mange år, og vil helt sikkert bestå længe endnu. Den er elsket og skattet af mange. Nisserne med det lange skæg er super smukke i deres enkelthed, og vil passe ind i ethvert hjem. Juletræer i transparent grønt glas, skaber lethed og liv i vindueskarmen, og ser smukt ud både sammen med andre glasting, men også i selskab af nisser i andre materialer.

Smukke hjerteskåle pynter ethvert bord

De smukke glasskåle i rødt og hvidt glas, oser af julehygge og passer perfekt til nødder, småkager eller lidt juleguf.