Den særlige gave

Gaver til livets fester…

Livets særlige begivenheder kalder på særlige gaver. Hos Lundely Glas kan du få gaver til alle livets begivenheder: fødsel, barnedåb, konfirmation, studentereksamen, uddannelse, bryllup, fødselsdag og jubilæum.

Fortæl hvilken begivenhed der skal fejres, og sammen kan vi udtænke en hel særlig gave.

Barnedåb, konfirmation studentereksamen, bryllup…

Jeg laver barnevogne af glas til fødsel og dåb. Der kan skrives navn, dato, højde og vægt på vognen, eller det kan indgraveres på foden af figuren. – Barnevognene kan også sættes på et billede i ramme, hvis man hellere vil have et dejligt minde til væggen.

Hvert forår laver jeg en masse søde konfirmander med hvide kjoler til pigerne.  Figurerne er alle sammen lidt forskellige, så man kan finde den helt rigtige personlige gave.

Jublende glade studenter med hvide huer med røde eller blå bånd står klar hvert forår. Figurerne har hvide kjoler med røde eller blå detaljer, eller røde/blå kjoler med hvide detaljer. Alle figurerne er forskellige. – Jeg laver også ugler med studenterhuer med røde eller blå bånd – og naturligvis kan du også få lavet  figurer med huer i andre farver på bestilling.

Til bryllup har jeg et sødt brudepar på glasfod. Du kan vælge farven på brudebuketten, hvis du siger til i god tid. Og det er også muligt at indgravere navn og dato i foden til figuren.

Den personlige gave til fødselsdag, bryllup, jubilæum mm…

Hvis du søger en helt personlig gave, laver jeg også gerne det på bestilling.  En personlig gave der fortæller en historie til modtageren. Det kan f.eks. være en lanterne. – Jeg laver ofte “her er dit liv”-lanterner, hvor hver side på lanternen viser et glimt fra modtagerens liv.

En gave kan også være et fad med et personligt motiv. – De personlige gaver laves altid i samarbejde med gavegiveren, hvor vi sammen beslutter motiv, farver og stil. Undervejs i processen sender jeg billeder, så jeg er sikker på, at resultatet bliver som ønsket.

På den personlige gave kan der desuden sandblæses tekst eller logo efter ønske.

Kig ind i butikken. Måske har jeg lige det, du leder efter, og ellers laver jeg gerne den særlige gave du søger og efter dine ønsker.