Annette Boock

Et lille kig i ovnen…..

Glaskunstner kan man vist godt kalde mig…

–  Jeg elsker glasset.  – De mange skønne farver, blødheden, legen med lyset. – Det at glasset på én gang er hårdt og koldt, og samtidig blødt og levende…  Jeg synes, at det er utrolig fascinerende at undersøge, hvordan glasset ændrer sig under brændingen. At lære at kontrollere hvad der sker undervejs, så jeg kan gøre det igen. En ændring på ganske få grader eller minutter, kan gøre en stor forskel på resultatet.

Lundely Glas har ændret sig fra min hobby til min passion.

Glaskunstner Annette Boock

Jeg købte min første glasovn i 2005, og har siden 2009 haft værksted og butik  beliggende i et meget naturskønt område imellem Vester Aaby og Aastrup, 8 km fra Faaborg på Sydfyn. 

Mit focus ligger på de bløde runde kanter og legen med strukturerne på glasset. Udforskningen af det gode håndværk, med vægt på detaljen og egne designs.

Jeg laver store glasfade, sjove figurer, smukke unikke lamper, vægudsmykninger, stænkplader, vindues-ophæng, lysestager, smykker og meget andet, – alt sammen fremstillet i det flotte farverige Bullseye glas. http://www.bullseyeglass.com

– Så hvis du mangler en gave til en kær ven, eller trænger til noget nyt til hjemmet, så kig ind til mig i Lundely Glas. Jeg har altid et stort og varieret udvalg. 

Jeg modtager gerne bestillinger. Det kan være, at du gerne vil have unikke lamper? Måske søger du en særlig gave? Måske har I brug for præmier til et stævne? – Kom ind og lad os få en snak om jeres ønsker og ideer.

Lundely Glas er :

  • En butik med et stort udvalg i glaskunst 

  • Glaskurser her på mit værksted se mere

  • Hjælp til glasværkstedet, inspiration, og support  til skoler, klubber m.m. se mere

  • Præmier og priser se mere

  • Den særlige gave se mere

  • Kunst se mere
  • Udsmyknings opgaver se mere

  • Stænkplader se mere

  • Lamper se mere

Jeg er oprindelig uddannet pædagog, og har tidligere arbejdet i SFO og på beskyttet værksted. Glas har været min levevej i over 15 år, så nu kan jeg vist godt kalde mig glaskunstner…

Jeg er gift på 25. år, har 3 store drenge, og bor på et dejligt landsted på Sydfyn, hvor jeg har et dejligt, velfungerende glasværksted.

Et lille kig i glasovnen