Glasengle

Lundely Glas har altid et varieret udvalg af smukke glasengle. Der er lagt stor vægt på enkelthed i design, æstetik, kvalitet og originalitet.
Ikke to glasengle er ens. Alle er helt unikke.
Ved køb i webshoppen sender jeg billeder af et udvalg, så man kan vælge sin egen glasengel.

Viser et enkelt resultat

Engle bringer fred

Engle bringer fred. Engle bringer lys. Engle bringer kærlighed. Engle er himmelens sendebude.  Det er nogen af de egenskaber vi ofte forbinder med engle.
Jeg har aldrig set en engel, men i min bevidsthed er en engel smuk, luftig, lysende og let. Den er fyldt med fred, skønhed og kærlighed.
Det er de egenskaber jeg forsøger at lægge i glasset, når jeg skaber mine smukke glasengle.

Din helt egen skytsengel

De smukke glasengle til ophængning fra Lundely Glas er alle helt unikke. De laves i frihåndsskæring, uden nogen form for tegning eller skabelon. Jeg udvælger farver til de enkelte engle, og englen skaber derefter næsten sig selv. Jeg laver et snit i glasset, brækker det, og kigger på formen. De næste snit giver sig selv i mit hoved, og englen tager hurtigt sin egen form.

Til de hvide engle, laver jeg selv det krakelerede glas. Det foregår ved en teknik hvor glaspulver drysses på fiberpapir i et tykt lag. Glaspulveret fugtes med vand, og kan derefter forsigtig bearbejdes med hænderne, til det danner et smukt mønster af krakelering. Krakeleringen dækkes med klart glas og brændes. Det færdige glas fremstår som hvidt glas med smukke krakeleringer. Glasset indgår derefter som en del af kroppen på englen.

Engle på glasfod

Lundely Glas fremstiller også engle som står på en glasfod. Englene laves i forskellige størrelser, og jeg har valgt at lave dem efter en skabelon, for at give dem et mere ensartet roligt udtryk. Englene er trods skabelonen meget forskellige, da formen på englene inviterer til at lege med farver og mønstre. Englene er rolige i deres udtryk, og symmetriske i mønstrene. Vingerne på englene er dækket af små stykker glas, som glimter flot i lyset, og giver englene liv og lethed. Englene er helt unikke, med vægt på æstetik og kvalitet, og pynter smukt i ethvert hjem.

En sød værtindegave

De smukke engle er vældig populære som en sød gave til en man har kær. Om det er en værtindegave eller en fødselsdagsgave går man aldrig fejl af en smuk glasengel der udstråler skønhed, fred og kærlighed.