Sådan foregår et kursus

Alle kan lave smukke ting i glas…

Er du vild med glas, og har lyst til at prøve at lave dine egne glasting, kan du komme og gøre det her på mit værksted. Alle kan lave smukke ting i glas. Det kræver ingen forudsætninger at deltage i mine kurser, men lidt fingersnilde og kreativ sans er selvfølgelig altid godt.

Jeg anbefaler, at man starter med noget enkelt til det første projekt. Så får man en fornemmelse for materialet, før man kaster sig ud i større og mere komplekse projekter.  Du vælger selv, hvad du gerne vil lave på kurset, – og jeg hjælper selvfølgelig med råd og vejledning gennem hele processen, med at skabe dit eget kunstværk.

Først får man et hurtigt grundkursus i glasskæring, og brugen af værktøjet og sliberen. Vi ser på hvilke materialer, der er til rådighed, og hvordan man bygger glasfigurer op. Derefter går vi igang og lærer de forskellige arbejdsprocesser, imens vi laver de første projekter. – Jeg hjælper naturligvis, med at løse de udfordringer der dukker op undervejs, og er klar med materialer, råd og vejledning.

Når kurset er slut, starter jeg ovnene, så glasset kan blive brændt. Jeg sørger for, at glasset bliver gjort færdig, f.eks. figurer der skal limes på glasfod, huller der skal bores, billeder der skal limes i ramme o.s.v. Når glasset er helt færdigt, sender jeg en SMS om, at glasset er klar til afhentning. Jeg vedhæfter gerne et billede af værkerne, så man kan begynde at glæde sig. – Det tager normalt en uge, før værkerne er klar til afhentning.

Der er masser af muligheder….

Vi har det super hyggeligt, når vi går rundt og arbejder sammen. Jeg er rigtig glad for, at  mange kursister vælger at komme igen og igen. Jeg havde 90 kursushold med ialt 420 kursister i 2019. – Så hvis du har fået lyst til at være med, er der masser af muligheder.

Der er åbne hold mandag formiddag, onsdag formiddag og torsdag aften, hvor der er plads til max. 6 personer, – disse hold gennemføres altid uanset deltagerantal. – Se Kurser

Jeg holder weekendkurser, samt kurser for børn fra 6 år ifølge med voksne. – Se Kurser

Man kan også booke et privat kursus for 4 – 8 personer. – Det kan være, at I er nogle veninder, en mødre-gruppe, en seniorklub, arbejds-kollegaer eller noget helt andet, – som har lyst til at prøve kræfter med glassets spændende muligheder. – Se Kurser