Kunst

Lidt guf fra ovnen…

Hvad er kunst? – Det er et spørgsmål, som mange har stillet, og som der er skrevet mange tykke bøger om. Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvad der er “den rigtige” udlægning, eller gøre mig til dommer over, hvad der er god og dårlig kunst. I min verden er, det eneste der betyder noget, hvad du selv synes… 

Kunst er for mig noget der skaber glæde og liv. Noget der er æstetisk flot og som skaber stemning til rummet. Det handler for mig om farver, former, strukturer, linjer, mønstre… 

I mit arbejde med glasset lægger jeg stor vægt på, hvordan glasset bliver brændt. Jeg synes, at glasset har helt forskelligt udtryk, alt efter om det er brændt helt fladt, eller hvilken grad af struktur det er brændt med. Om glasset bliver helt fladt eller har struktur efter brændingen afhænger af flere faktorer. Toptemperaturen under brændingen, hvor lang tid glasset er blevet holdt ved toptemperaturen, og også af den tid det har taget at komme op på toptemperaturen. Mange variabler som jeg elsker at udfordre og arbejde med.

Jeg elsker udfordringer…

Jeg kan godt lide at udfordre mig selv med nye spændende projekter. Jeg giver mig ofte i kast med nye projekter bare fordi det er sjovt. Når det kommer til store projekter har jeg et rigtigt godt samarbejde med min mand, som altid er klar til at drøfte ideer, hjælpe med at lave forme, og finde løsninger.

Kunstprojekt med skolen.

I efteråret 2020 har jeg i  samarbejde med 4. klasse på Bøgebjergskolen lavet et kunstprojekt, hvor alle elever har været på mit værksted og fremstillet elementer til at stort vægbillede som snart skal hænges op på skolen. Meget spændende projekt, som jeg meget gerne vil gentage, hvis andre skulle være interesseret..

Udsmykningsopgaver.

Hvis du søger noget helt særligt, så kig ud på mit værksted. Måske har jeg lige det du søger.  – Og hvis jeg ikke har, så kom og fortæl om dine ønsker, så kan jeg måske lave det, du drømmer om…  – Jeg vil vældig gerne lave større udsmykningsopgaver, og laver gerne et ideoplæg i samarbejde med dig.