Hjælp til glasfusing

Konsulentbistand til efterskoler, højskoler, foreninger, klubber m.m.

Hjælp til glasfusing.

Glas er et fantastisk materiale at arbejde med. Uden nogen særlige forkundskaber kan alle – med lidt vejledning – lave super flotte og anvendelige ting i glas.

Det kræver dog værktøj, materialer, en ovn og en person der ved, hvordan man gør. -En der kan styre ovnen, og har en grundlæggende viden om, hvad der sker med glas under opvarmning og nedkøling.

Glas er smukt, – men kun hvis det bliver brændt rigtigt….

Mange skoler har investeret en masse penge i en glasovn og materialer. En ildsjæl har startet glasværkstedet op, og har fået alt til at fungere. Og der har været god aktivitet en årrække. Personalet skifter dog ind i mellem job, og viden forsvinder fra værkstedet. Udstyret står så nogen gange og samler støv, da der ikke er nogen, der føler sig kompetente til at stå for brændingen af glasset.

Jeg kommer gerne ud til jer.

Jeg tilbyder at komme ud på jeres glasværksted, og hjælpe jer igang igen. – Jeg kan hjælpe med at gennemgå, hvilke materialer og udstyr I allerede har, og hvad I mangler for at komme igang igen. Jeg tilbyder oplæring af underviserne i såvel teoretisk viden som praktiske færdigheder. – Hvordan skærer man i glas? – Hvordan sliber man? –  Hvordan borer man? – Hvad sker der i ovnen? – Hvordan skal glas brændes? – Forståelse for brændekurver. – Programmering af ovnen. Problemløsning. – Tips og tricks og meget andet.

Efterfølgende kan jeg tilbyde support pr. telefon eller mail.

Undervisningen vil blive tilrettelagt efter, hvilken hjælp til glasfusing I har brug for. Efter mit besøg skal I gerne være klædt rigtig godt på til at komme videre med glasarbejdet i jeres eget værksted.

Jeg tilbyder også at komme ud og give ny inspiration og support på de problemstillinger I oplever i jeres glasarbejde.

Ring og fortæl hvad I har brug for. Kontakt