Annette Boock

Et lille kig i ovnen…..

Jeg elsker glasset.  – De mange skønne farver, blødheden, legen med lyset. – Det at glasset på én gang er hårdt og koldt, og samtidig blødt og levende…  Jeg synes, at det er utrolig fascinerende at lære, hvordan glasset ændrer sig under brændingen. At lære at kontrollere hvad der sker undervejs, så jeg kan gøre det igen. En ændring på ganske få grader eller minutter, kan gøre en stor forskel på resultatet.

Lundely Glas har ændret sig fra min hobby til min passion.

Jeg købte min første glasovn i 2005, og har siden 2009 haft værksted og butik  beliggende i et meget naturskønt område imellem Vester Aaby og Aastrup, 8 km fra Faaborg på Sydfyn. 

Mit focus ligger på de bløde runde kanter og legen med strukturerne på glasset. Udforskningen af det gode håndværk, med vægt på detaljen og egne designs.

Jeg laver store glasfade, sjove figurer, smukke unikke lamper, vægudsmykninger, stænkplader, vindues-ophæng, lysestager, smykker og meget andet, – alt sammen fremstillet i det flotte farverige Bullseye glas.

– Så hvis du mangler en gave til en kær ven, eller trænger til noget nyt til hjemmet, så kig ind til mig i Lundely Glas. Jeg har altid et stort og varieret udvalg. 

Jeg modtager gerne bestillinger. Det kan være, at du gerne vil have unikke lamper? Måske søger du en særlig gave? Måske har I brug for præmier til et stævne? – Kom ind og lad os få en snak om jeres ønsker og ideer.

Lundely Glas er :

  • butik med et stort udvalg i glaskunst
  • glaskurser her på mit værksted
  • “starthjælp” – inspiration – support  til skoler, klubber m.m.
  • præmier, priser
  • den særlige gave….
  • udsmyknings opgaver
  • udstillinger

Glas har været min levevej de seneste 15 år, men jeg er oprindelig uddannet pædagog, og har tidligere arbejdet i SFo og på beskyttet værksted.

Jeg er gift på 22 år, har 3 store drenge, og bor på et dejligt landsted på Sydfyn, hvor jeg har et dejligt, velfungerende glasværksted.

Glasovn