Den særlige gave

Gaver til særlige lejligheder…

Barnedåb, konfirmation studentereksamen, bryllup…

Gaver til enhver lejlighed. Nogen gange har man bare brug for en ganske særlig gave. – Og den gave kan godt være af glas……. 

Jeg laver barnevogne til fødsel og dåb. Der kan skrives navn, dato, højde og vægt på vognen, eller det kan indgraveres på foden af figuren. – Barnevognene kan også sættes på et billede i ramme, hvis man hellere vil have et dejligt minde til væggen.

Hvert forår laver jeg en masse søde konfirmander med hvide kjoler til pigerne.  Jeg laver altid figurerne lidt forskellige, så man bedre kan finde den helt rigtige personlige gave.

Jublende glade studenter med hvide huer med røde eller blå bånd, laver jeg også hvert forår. Figurerne har hvide kjoler med røde eller blå detaljer, eller røde/blå kjoler med hvide detaljer. Alle figurerne er forskellige på den ene eller anden måde. – Til studenterne laver jeg også ugler med studenterhuer med røde eller blå bånd. – Jeg laver naturligvis gerne figurer med huer i andre farver på bestilling.

Brudepar har jeg også gerne på lager. Man kan vælge farven på brudebuketten, hvis man siger til i god tid. Og det er også muligt at indgravere navn og dato i foden til figuren.

 

Den personlige gave til fødselsdag, bryllup, jubilæum mm…

Hvis du søger en helt personlig gave, laver jeg også gerne det på bestilling.  En personlig gave der fortæller en historie til modtageren. Det kan f.eks. være en lanterne. – Jeg laver ofte “her er dit liv lanterner”, hvor hver side på lanternen viser et glimt fra modtagerens liv.

En gave kan også være et fad med et personligt motiv. – De personlige gaver laves altid i samarbejde med gavegiveren, hvor vi sammen beslutter motiv, farver og stil. Undervejs i processen sender jeg billeder, så jeg er sikker på at resultatet bliver som ønsket.

Kig ud i butikken. Måske har jeg lige det du leder efter. – Ellers laver jeg gerne den særlige gave du søger – efter dine ønsker.