Firmaer / foreninger

Præmier og priser…

Præmier til sportsevents laves gerne på bestilling.

Jeg har bl.a lavet præmier til DM i Folkebåd i 2019, samt til European Championship i E-jolle også i 2019.

Som noget nyt kan præmierne leveres med tekst og logo sandblæst i glasset. For sikker transport og lidt ekstra luksus, kan præmierne desuden leveres i flotte æsker med magnetlås og logo.

 

Jubilæumsgaver…

Jeg fremstiller gerne personlige jubilæumsgaver. I samarbejde med giverne udarbejder jeg gerne et forslag til den helt personlige jubilæumsgave. 

Det har bl.a. resulteret i “Flammen” til fyrværkeren, – en 3 dimensional skulptur på ca 40 cm.

En anden meget personlig jubilæumsgave er, – den blå vase på ca. 35 cm, med de legende børn og øen omgivet af vand, som var til lederen af en børnehave.

 

Udsmykningsopgaver…

Jeg drømmer om at få lov til at lave store udsmykningsopgaver… – Jeg vil elske at lave et flot stykke glaskunst til et mødelokale, en kantine eller et indgangsparti hos en virksomhed… – Jeg elsker at arbejde stort, med de flotte fængende farver som Bullseye glas har.

Ind til videre arbejdet med et stort blikfangs dekoration på mit eget værksted… Og jeg har også lavet en stort vægudsmykningsprojekt sammen med børnene i 4. klasse på Bøgebjergskolen. Absolut sjove og spændende projekter, men jeg ville elske at lave et rigtig flot stykke seriøs glaskunst tilpasset en seriøs virksomhed…