Firmaer / foreninger

Præmier og priser…

Præmier til sportsevents laves gerne på bestilling.

Jeg har bl.a lavet præmier til.:

DM i Folkebåd – 2019

European Championship i E-jolle – 2019.

World Championship i E-jolle – 2021

Som noget nyt kan præmierne leveres med tekst og logo sandblæst i glasset. For sikker transport og lidt ekstra luksus, kan præmierne desuden leveres i flotte æsker med magnetlås og logo.

Jubilæumsgaver – Fødselsdagsgaver….

Jeg fremstiller gerne personlige jubilæumsgaver. I samarbejde med giverne udarbejder jeg gerne et forslag til den helt personlige jubilæumsgave.

Udsmykningsopgaver…

Jeg drømmer om at få lov til at lave store udsmykningsopgaver… – Jeg vil elske at lave et flot stykke glaskunst til et mødelokale, en kantine eller et indgangsparti hos en virksomhed… – Jeg elsker at arbejde stort, med de flotte fængende farver som Bullseye glas har.

Sammen med børnene i 4. klasse på Bøgebjergskolen, har jeg lavet en stor vægdekoration. Alle børnene har været ude på mit værksted, hvor de har lavet alle husene, bilerne og alle andre små detaljer i glas. Glasset vejer ca. 20 kilo, og vægdekorationen er 2,65 x 1 m. Glasset er monteret på en aluminiumsplade.